فان ساز

مجله تفریحی فرهنگی هنری

فان ساز

مجله تفریحی فرهنگی هنری

صبحانه مُقوی: جوی دو سر پخته با نارگیل برشته



پخت صبحانه مقوی,طرز تهیه صبحانه مقوی

طرز تهیه صبحانه ای مقوی با جوی دو سر

 

امروز طرز تهیه صبحانه ای مقوی با جوی دو سر را به شما آموزش می دهیم. این صبحانه را باید گرم و بهتر است تازه مصرف کنید.

مواد لازم برای جوی دو سر پخته با نارگیل برشته :

 تخم کتان 2 قاشق سوپخوری  آب 5 قاشق سوپخوری نارگیل تازه رنده شده  2/3 پیمانه  بادام بدون پوست بوداده و خرد شده  2/3 پیمانه پرک جوی دو سر 2 پیمانه میوه خشک ( کشمش، آلوی خشک وکرن‌بری) 3 قاشق سوپخوری شکر 1 قاشق سوپخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری عسل 2 قاشق سوپخوری شیر یا شیرنارگیل با شیربادام 3/4 و 1 پیمانه روغن نارگیل 1/4 پیمانه انجیر تازه چند عدد

 

روش تهیه جوی دو سر پخته با نارگیل برشته :
فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید سپس یک ظرف گود به ابعاد حدودا 20 سانتی‌متر را با روغن نارگیل یا هر روغن گیاهی دیگر چرب کنید.

تخم کتان را با آب در ظرفی بریزید کنار بگذارید نارگیل رنده‌ شده را در سینی بریزید و در فر در حال گرم شدن بگذارید. وقتی نارگیل‌ها بعد از 4-3 دقیقه طلایی، قهوه ای شدند سینی را بیرون بیاورید.

کاسه ای بزرگ بردارید و جو، بادام و نیمی از نارگیل برشته را در آن بریزید. میوه خشک، شکر و نمک را هم اضافه کرده، مواد را با هم مخلوط کنید.

تخم کتان را دریک کاسه‌ بزرگ بریزید. عسل و شیر را هم به آن بیفزایید و هم بزنید. در حین هم زدن روغن نارگیل را هم اضافه کنید تا با دیگر مواد مخلوط شود. حالا مواد خشک را به این کاسه افزوده و مخلوط کنید.

مواد را در ظرف چرب شده بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت 40 دقیقه حرارت ببینند. وقتی کناره‌های مواد طلایی، قهوه‌ای شد، حرارت را تا 200 درجه سانتی‌گراد زیاد کنید و مواد را ۵ تا ۸ دقیقه دیگر حرارت دهید.

بعد از این مدت ظرف را بیرون بیاورید. در این حالت مواد باید حالت چیپسی پیدا کرده باشند؛ یعنی گوشه ها قهوه ای رنگ و برشته شده باشند.

جوی برشته را گرم سرو کنید. به دلخواه می‌توانید کمی خامه، انجیر یا هر میوه دیگر فصل و نارگیل برشته بیشتر به آن بیفزایید. این صبحانه وقتی تازه مصرف می‌شود طعم بهتری دارد. اما می‌توانید تا 3 روز آن را در یخچال نگه دارید. فقط موقع مصرف یادتان باشد دوباره آن را در فر یا مایکروفر گرم کنید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت - bartarinha.ir



لذت آشپزی با بیتوته

سالاد نان و دانه های سویا سس ها چاشنی های محبوب غذاها سس کچاپ طرز تهیه جوجه ترش و شیرین طرز تهیه خورش بامیه طرز تهیه خورش فسنجان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.