فان ساز

مجله تفریحی فرهنگی هنری

فان ساز

مجله تفریحی فرهنگی هنری

آبگوشت کشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف



درست کردن آبگوشت کشک بادمجان,نحوه پخت آبگوشت کشک بادمجان

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است


آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان :

نخود و لوبیا  1 پیمانه  لوبیا چیتی یک دوم پیمانه عدس  یک دوم پیمانه  گوشت گردن گوسفند 1 کیلوگرم پیاز 1 عدد درشت بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده 4 عدد درشت نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم کشک 1 پیمانه سیر سرخ کرده 4 حبه نعنا داغ 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری:

آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود. 

 

منبع : shorshirin.blogfa.com



لذت آشپزی با بیتوته

سالاد نان و دانه های سویا سس ها چاشنی های محبوب غذاها سس کچاپ طرز تهیه جوجه ترش و شیرین طرز تهیه خورش بامیه طرز تهیه خورش فسنجان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.