به گزارش روزان ؛ناصر ایمانی، از جمله اصولگرایانی است که بارها بر عدم حمایت این طیف از کاندیداتوری محمود احمدینژاد تاکید کرده است. او همچنین معتقد است جبهه پایداری هم مخالف حمایت از رئیسجمهور سابق است.
ایمانی معتقد است که اصلاحطلبان برای ایجاد انشقاق میان اصولگرایان به موضوع نامزدی احمدینژاد در انتخابات دامن میزنند. مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید:
پس از طرح موضوع فیشهای حقوقی، جنجالهایی برسر لغو کنسرتها در برخی شهرها اتفاق افتاد، جنجالهایی که حامیان دولت اعتقاد دارند اصولگرایان در راستای تخریب و ایجاد کارشکنی برای انتخابات 96 انجام میدهند پاسخ شما به موضوع چیست؟
من اصلا چنین چیزی را قبول ندارم. این کار غلطی است که تک تک اقداماتی را که در کشور انجام میشود رنگ و بوی انتخاباتی دارد. البته جناح اصلاحطلب استارت انتخابات را زد، اما با این وجود اگر بخواهیم همه چیز را انتخاباتی بدانیم باید اصلاحیه لایحه بودجه را که دولت به مجلس داد تا یارانه پردرآمدها حذف نشود، انتخاباتی دانست؛ در صورتی که شاید اینگونه نباشد. یا سفر وزرا به شهرستانها برای انجام پروژهها را هم انتخاباتی تلقی کرد درحالی که نمیشود چنین برداشتی داشت. به هرحال از نظر من اینگونه تحلیلها از سوی هردو جریان اشتباه است.
فکر نمیکنید استارت انتخابات 96را اول جریان آقای احمدینژاد که بخشی از اصولگرایان است، با سفرهای استانی ایشان زد؟
آقای احمدینژاد اصولگرا نیست.
اما بخشی از اصولگرایان حامی ایشان هستند؟
نه به هیچ وجه آقای احمدینژاد در میان اصولگرایان طرفدار ندارد.
شما درحالی منکر حامیان آقای احمدینژاد در جریان اصولگرایی میشوید که بخشی از جریانی مثل جبهه پایداری به صراحت از کاندیداتوری ایشان حمایت میکند.
جبهه پایداری صریحا گفتند از احمدینژاد حمایت نمیکنند.
به هرحال بنده خودم در مصاحبههایی که با برخی از اعضای این جبهه داشتهام آنها گفتهاند که جبهه پایداری حامی آقای احمدینژاد است؟
نظر جبهه پایداری را باید از دبیر کل و سخنگوی این جبهه پرسید نه از اعضا! افراد زیادی در جامعه هم هستند که تمایل دارند ایشان برگردد اما این به معنا نیست که نظر جبهه پایداری هم این است.
پس سفرهای انتخاباتی آقای احمدینژاد به پشتوانه کدام جریان انجام میشود؟
هیچ جریانی. آقای احمدینژاد خودش یک جریان است. او چند سال پیش با صراحت اعلام کرد که ما نیازی به حمایت اصولگرایان نداشتیم.
پس تریبونهای رسمی در شهرها و مناطق با اجازه چه نهادی در اختیار آقای احمدینژاد گذاشته میشود؟
از طرف جناح دولتی حمایت میشود برای بزرگنمایی آقای احمدینژاد!
واقعا شما چنین اعتقادی دارید؟
خب اگر بخواهیم حرفهایی بزنیم که ذهنیت من و شما باشد من هم این ذهنیت را به شما میدهم که جناح دولتی برای اینکه احمدینژاد را علم کند و میان اصولگرایان انشقاق بیندازد، به طور پنهانی از احمدینژاد برای سفرهای انتخاباتی حمایت میکند. البته من این حرف را قبول ندارم و نمیخواهم حق و عدل را زیر پا بگذارم من میخواهم بگویم که تحلیل غلط زیاد مطرح میشود. لذا بنده هم میتوانم بگویم سفرهای استانی احمدینژاد جنگ روانی است. شما ببینید در شش ماه گذشته رسانههای اصلاحطلب صدبرابر بیشتر از رسانههای اصولگرا آقای احمدینژاد را مطرح کردند.
پس از نظر شما اصلاحطلبان به رقابت با احمدینژاد تمایل دارند؟
نه، اصلاحطلبان میخواهند جناح اصولگرا را با احمدینژاد تخریب کنند. این پروژه تبلیغاتی این طیف است. درحالی که میدانند به فرض کاندیداتوری احمدینژاد، اصولگرایان از او حمایت نمیکنند. ضمن اینکه احمدینژاد نیازی به حمایت اصولگرایان برای پیروزی در انتخابات ندارند.
آقای ترقی چند روز پیش اعلام کرد احمدینژاد در لیست اصولگرایان قرار گرفته است؟
منظور این نیست که میخواهند احمدینژاد را به عنوان کاندیدا معرفی کنند. افراد زیادی برای کاندیداتوری در انتخابات مطرح میشوند. حتی روحانی هم در لیستی که آقای ترقی گفته قرار گرفته است اما در نهایت همه حذف میشوند و روی یک نفر اجماع میشود.
باتوجه به اینکه آقای باهنر هم یکی از گزینههای مطرح برای ریاست جمهوری است به نظر شما ایشان ریسک رقابت با آقای روحانی را میپذیرد؟
پاسخ دادن به این سئوال مقداری سخت است؛ چراکه در دور دوم رقابت کردن با هر رئیسجمهوری خیلی وجود میخواهد. البته بنده باز هم گفتهام که در انتخابات سال 96 برخلاف همه دور دومهای دولتهای پس از انقلاب احتمال تغییر آقای روحانی را در دور دوم به نسبت دولتهای آقایان هاشمی، احمدینژاد و رئیس دولت اصلاحات، بیشتر میبینم. آن هم به دلیل شرایط کشوراست. البته کسی که میخواهد با روحانی رقابت کند باید احتمال پیروزی او خیلی زیاد باشد. به هرحال هنوز در جریان اصولگرایی بحثی راجع به افراد به طور خاص مطرح نشده است. گزینههای زیادی هستند که نوشته میشوند اما باتوجه به شرایط کشور کاندیدای نهایی برای رقابت با آقای روحانی معرفی میشود.