فان ساز

مجله تفریحی فرهنگی هنری

فان ساز

مجله تفریحی فرهنگی هنری

مدل مانتو پاییزه



گلچینی از شیک ترین مدل مانتو پاییزه زنانه

 

شیک ترین مدل مانتو پاییزی,مانتو پاییزی

مدل مانتو پاییزی,جدیدترین مدل مانتو پاییزی

مدل مانتو پاییزه

 

مانتوهای شیک زنانه,شیک ترین مدل مانتو

مانتو پاییزه, مدل مانتو پاییزه

جدیدترین مدل مانتو پاییزی

 

مانتو پاییزی, نمونه هایی شیک از مانتوهای پاییزی

جدیدترین مدل مانتو پاییزی, شیک ترین مدل مانتو پاییزی

مانتو پاییزی زنانه

 

جدیدترین مدل مانتو زنانه, مانتوهای شیک زنانه

شیک ترین مدل مانتو, مانتو پاییزه

مدل مانتو پاییزه مخمل

 

مانتو پاییزه,جدیدترین مدل مانتو پاییزی

مدل مانتو پاییزه,مدل مانتو پاییزی

مانتو پاییزی

 

شیک ترین مدل مانتو پاییزی,مانتو پاییزی

مدل مانتو پاییزی,جدیدترین مدل مانتو پاییزی

مانتو پاییزه

 

مانتوهای شیک زنانه,شیک ترین مدل مانتو

مانتو پاییزه, مدل مانتو پاییزه

شیک ترین مدل مانتو پاییزی

 

گردآوری : بخش مد بیتوته



در جستجوی مد

مدل مانتو پاییزی جدیدترین مدل مانتو پاییزه مدل های مانتو کوتاه R&K برای پاییز مدل جدید ست های پاییزی زنانه مدل پالتو و مانتوهای پاییزی جدیدترین مدل مانتو

تابش: مشخص است اصولگرایان کاندیدایی در مقابل روحانی ندارند



  اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی , تابش

عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید: کاندیدای اصولگرایان در رقابت با روحانی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری از شانس بالایی برخوردار نخواهد بود.

 به  گزارش  باشگاه خبرنگاران ؛محمدرضا تابش ضمن اشاره به ارزیابی مثبت عملکرد دولت یازدهم در مواجه با مسائل و مشکلات موجود گفت: مسلما کاندیدای اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری آتی شخص حجت‌الاسلام روحانی خواهد بود.

نماینده مردم اردکان با رد برخی مباحث پیرامون ردصلاحیت و یا عدم تایید صلاحیت روحانی برای شرکت در انتخابات سال 96 اظهار داشت: دو دوره‌ای بودن ریاست جمهوری در کشورمان مرسوم بوده و این موضوع به نفع کشور است زیرا علی‌رغم آنکه رؤسای جمهور از صلابت تقنینی و اجرایی برخوردار هستند، در دور دوم پختگی و مهارت بیشتری پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه عدم حضور رئیس جمهور بنابر تصمیم شخصی در عرصه رقابت پیش‌رو را هم محتمل نمی‌دانم، افزود: خدای ناکرده اگر به دلیل بروز حادثه‌ای غیرمترقبه‌ تنها یک درصد احتمال حضور حجت‌الاسلام روحانی در انتخابات ریاست جمهوری وجود نداشته باشد، اصلاح‌طلبان کاندیدایی مورد تأیید با پشتوانه آرای مردمی برای ظهور و بروز در این عرصه را خواهند داشت.

تابش در ادامه تصریح کرد: دولت یازدهم طی این مدت با چالش‌ها و تنگناهای بسیاری که برخی از آن‌ها میراث دولت قبل و تعدای دیگر بر اثر تحریم‌ها و سوءمدیریت بوجود آمده بود، مواجه شد اما توانست عملکرد مثبتی در عرصه سیاست خارجی و داخلی و کاهش نرخ تورم داشته باشد اما اکنون باید برای رکود کنونی و وضعیت معیشتی مردم علاجی پیدا کند.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال کاندیداتوری حجت‌الاسلام ناطق‌نوری در انتخابات ریاست جمهوری آتی نیز گفت: اگر وی تمایلی برای ورود به عرصه سیاست داشت در انتخابات اخیر مجلس یا ریاست جمهوری گذشته شرکت می‌کرد.

نماینده مردم اردکان با اشاره به اینکه کاندیدای اصولگرایان در رقابت با روحانی در انتخابات ریاست جمهوری از شانس بالایی برخوردار نیستند، خاطرنشان کرد: برخی بزرگان جریان اصولگرایی خواستار حمایت از رئیس جمهور هستند و از فحوای کلام آنها می‌توان متوجه شد، کاندیدایی که بتواند در مقابل روحانی قرار بگیرد را ندارند.

تقویت حافظه انسان با خواب!



مغز اطلاعات حسی از محیط را با تجارب ذهنی ما مرتبط می سازد که نتیجه آن ادراک، احساسات و حافظه ی ما می باشد. با این حال مغز ما لازم است که با جهان پر سر و صدای حسی ای که به آن قدم گذاشته ایم قطع ارتباط کند. مثلا با خواب. خواب به ما در سالم نگه داشتن مغزمان کمک می کند، حافظه ی ما را تقویت می کند، و در حل مشکلات نیز به ما کمک می کند.

فواید خواب,نکاتی برای خواب

خواب به ما در سالم نگه داشتن مغزمان کمک می کند

 

محققان در آزمایشگاه MIT و پروفسور متهو ویلسون از موسسه یادگیری و حافظه پیکوور، اینکه چگونه فعالیت قسمتی از مغز به نام هیپوکامپ – که نقشی حیاتی برای حافظه های سه بعدی، فضایی و حافظه رویدادهای خاص دارد – به تشکیل حافظه و حل مسئله ربط دارد، را مطالعه می کنند. ویلسون و اعضای تیمش در مقاله تازه ای که در نشریه “گزارشات علمی” منتشر شد، یک ابزار جدید تحلیلی را که خودشان ساخته اند توصیف میکنند که مدل های قدیمی تر تشکیل حافظه در مغز را فعال می کند.

در گذشته تحقیق در مورد حافظه از سنجش های رفتاری به عنوان یک بازخوانی برای یادگیری، استفاده می کرد. به عنوان مثال، یک دانشمند دنبال این می رفت که آیا یک موش تا چه مقدار سریع یک پیچ راه را بعد از چندین نشانه رد می کند. اما با پیشرفت علم عصب شناسی، محققان شروع به بررسی فعالیت مغز در طول  ِ یادگیری کردند؛ تا بفهمند چگونه مغز کدگذاری می کند، یا اینکه چگونه اطلاعات جدید را یاد می گیرد. در پیدا کردن الگوهای فعالیت مغز هنگام فعالیت های یادگیری، الگوها بعدا در زمانی دیگر دوباره مورد جستجو قرار می گیرند. برای مثال، در طول یک آزمایش حافظه یا حتی وقتی که جاندار خواب است.

استفاده از چنین روش هایی، رفتار مربوط به الگوهای فعالیت مغز را نشان می دهد که به یادگیری و عملکرد حافظه ارتباط داشت، چیزی که در آن فرض می کردند حافظه محصولی از رفتار است. به هر حال متخصصان اعصاب دهه هاست دریافتند که حافظه، زمانی که جاندار هیچ رفتاری هم ندارد، تقویت می شود و بالا می رود. و آن زمانی است که جاندار خواب است. این موضوع این سوال را پیش می آورد که: متخصصان اعصاب چگونه می توانند تشکیل  ِ حافظه، هنگامی که رابطه ی مغز با جهان حسی ضرورتا قطع شده است، را اندازه گیری کنند؟

ویلسون، محقق ارشد اصلی در این گزارش، می گوید: «محتویات حافظه هنگام خواب پنهان است پس ابزاری برای رمزگشایی این محتویات لازم است که به اندازه گیری های قبلی بدست آمده در طول آزمایشهای رفتاری نیاز ندارند.» ابزار آماری برای دهه ها پیرامون بازخوانی فعالیت مربوط به هیپوکامپ در توسعه بوده، چون که به حافظه ربط دارد. با این وجود، بیشتر این ابزار بر روی فعالیت، زمانی که جاندار بیدار است تمرکز کرده اند؛ امری که تجزیه و تحلیل را آسانتر می کند زیرا رفتار و اطلاعات حسی فعالیت هیپوکامپ و اطلاعات مرتبط را بالا می برد. اما در طول خواب، اطلاعات  ِ زیاد  ِ ثبت شده توسط مغز خوابیده، رمزدار و پنهان می شوند. پرسش این است که چه اطلاعاتی در این الگوهای رمزگذاری شده فعال، نگه داری می شود؟ و ما چگونه آنها را رمزگشایی کنیم که به فهم ما از تشکیل حافظه هنگامی که جاندار بیدار است کمک کند؟

تقویت حافظه انسان,تقویت حافظه با خواب

خواب حافظه ی ما را تقویت می کند، و در حل مشکلات نیز به ما کمک می کند

 

ژ چن، نویسنده اول این مطالعه و عضو سابق “مرکزی برای مغزها و ذهنها و ماشینها” در دانشگاه MIT، و استادیار در دانشگاه پزشکی نیویورک می گوید:« توسعه ابزار آماری منصفانه برای کشف نمایش فعالیت نورونی هیپوکامپ، درک ما از مکانیسم تشکیل حافظه، و در کل، اطلاعات پردازشی هنگام خواب را بالا می برد.» بجای نگاه کردن حافظه به عنوان یک نتیجه رفتاری، چن و ویلسون الگوی قدیمی را با پیشرفت توسعه دادند که نشان می دهد فعالیت مغز هنگام خواب، اگر جز اصلی هم نباشد، یک محرک حیاتی برای عملکرد رفتاری در طول فعالیت های یادگیری و حافظه ی انسان است.

به عبارت دیگر، بجای استفاده از رفتار موجود برای شرح حافظه، محققان فعالیت مغزها در هنگام خواب را رمزگشایی می کنند تا به آنها نشان دهد که چگونه یادگیری و حافظه را هنگامی که جاندار بیدار است، اندازه گیری کنند. چن و ویلسون بطور عمده ای روشهایی را برای تحلیل فعالیت هیپوکامپ در طول خواب بدون اینکه اول مجبور به تهیه اطلاعات باشند وقتی که جاندار بیدار است، ارتقا داده اند. ابزارهای تحلیلی آنها به محققان اجازه می دهد که روشهای جدید برای تحقیق بیشتر در مورد نقش هیپوکامپ در یادگیری و حافظه را پیدا و بخشهای دیگر مغز را مطالعه کنند؛ همچنین می توان تشخیص داد که اطلاعات بین بخش های مختلف مغز چگونه انتقال داده می شود.

منبع : bigbangpage.com - medicalxpress.com



چند دقیقه با دانستنی ها

تأثیر کیفیت هوای ساختمان بر هوش و موفقیت ساکنان آیا مغز انسان پر می‌شود؟ اعداد در داخل مغز انسان مشاهده شد ! خواب کوتاه، مغز سالمندان را پیرتر می‌کند فعالیت مغز به صورت سه بعدی+تصاویر

نماینده مجلس: 2 جزیره ایران در اشغال امارات است



  اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی ,منصور حقیقت پور

بی تردید رفتارهای خودسرانه و گستاخانه های سعودی ها موجبات فروپاشی و اضمحلال آنها را فراهم می آورد و قطع به یقین تاریخ صدای شکسته شدن استخوان های اراذل حاکم بر حجاز را خواهد شنید.

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم شورای اسلامی با اشاره به اشغال دو جزیره ایرانی از سوی امارات متحده عربی گفت: کشورهای مرتجع عربی باید بدانند که دو جزیره ایرانی به نام های " آریانا" و "زرکوه" در اشغال امارات است و اینکه ما در این زمینه صبوری می کنیم و حرفی نمی زنیم دلیل نمی شود که آنها گستاخی پیشه کنند.

منصور حقیقت پور در گفت و گو با میزان با اشاره به اظهارات مضحک ولیعهد عربستان سعودی در مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر ضرورت واگذاری جزایر سه گانه از سوی ایران به امارات اظهار کرد: بدون تردید سن ولیعهد عربستان به او اجازه نمی دهد که پیرامون تاریخچه و پیشینه جزایر سه گانه و تعلق این جزایر به سرزمین ایران  نکته ای بداند و سخنان او لاف و گزافی بیش نیست.

وی در ادامه با اشاره به اشغال دو جزیره ایرانی از سوی امارات متحده عربی گفت: کشورهای مرتجع عربی که با سردمداری حاکمان سعودی مدام به صورت دروغین بر تعلق جزایر سه گانه ایرانی به امارات سخن سرایی می کنند باید بدانند که دو جزیره ایرانی به نام های " آریانا" و "زرکوه" در اشغال امارات است و اینکه ما در این زمینه صبوری می کنیم و حرفی نمی زنیم دلیل نمی شود که آنها گستاخی پیشه کنند.

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم شورای اسلامی با اشاره به روند رو به افول سیاسی و اقتصادی رژیم مرتجع سعودی بیان کرد: بی تردید رفتارهای خودسرانه و گستاخانه های سعودی ها موجبات فروپاشی و اضمحلال آنها را فراهم می آورد و قطع به یقین تاریخ صدای شکسته شدن استخوان های اراذل حاکم بر حجاز را خواهد شنید.

حقیقت پور با اشاره به سخنرانی امروز رئیس جمهور در هفتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل بر ضرورت استفاده از این فرصت برای شناساندن رویکرد خصمانه سعودی ها تاکید کرد و افزود: تمام جریانات فتنه گر و تروریستی در منطقه از آبشخور رژیم سعودی نشات می گیرند و حتی اخیرا نیز اسناد دست داشتن کارگزاران و شاهزادگان سعودی حادثه یازده سپتامبر افشا شده است بنابر این ایران باید در مجمع عمومی سازمان ملل برای ایجاد یک اجماع علیه رژیم متجاوز سعودی تلاش کند.

وی در پایان با اشاره به ضرورت اتخاذ دیپلماسی تهاجمی از سوی دولت یازدهم در قبال رژیم سعودی و کنار گذاشتن رویکرد سازشکارانه در قبال این رژِیم متجاوز خاطر نشان کرد: باید پشت پرده ی غده ی سرطانی وهابیت که دوقلوی غده ی سرطانی صهیونیست محسوب می شود برای جهانیان افشا شود و به همین منظور ضرورت دارد تا دولتمردان از بستر ایجاد شده در فضای عمومی سازمان ملل جهت افشا نقش مخرب سعودی ها در صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی استفاده کنند.

آشنایی با ادویه های پرکاربرد آشپزی



تهیه انواع ادویه ها, پرکاربردترین ادویه ها

برای طعم دادن به گوشت خورشتی به طور خالص از جوز هندی استفاده می شود

 

ادویه یکی از پرمصرف ترین جاشنی های غذاهای ایرانی است. به جای خرید ادویه های حاضری هر کدام از ادویه های مختلف پلویی، خورشی و ... را می توانید به راحتی در منزل تان درست کنید.

طرز تهیه چند ادویه پر مصرف خانگی
معمولا ما در منزل و در کابینت آشپزخانه انواع ادویه را داریم اما باز هم تا اسم ادویه جدیدی را می شنویم سراغش را در بازار می گیریم. این در حالی است که می توانیم ادویه مخلوط را به راحتی در منزل تهیه کنیم. در ادامه نحوه تهیه انواع ادویه را به شما آموزش می دهیم البته مقدار هر کدام از مواد را مشخص نکردیم تا شما بر اساس ذائقه خود کم یا اضافه کنید.


ادویه پلو :
این ادویه برای درست کردن لوبیا پلو و در کل پلوهای مخلوط مثل کلم پلو و هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو به کار می رود.
ترکیب ادویه پلو : گل سرخ یا گل محمدی، زیره، دارچین، زنجبیل، جوز هندی، میخک و هل.


ادویه هویج پلو و کلم پلو و لوبیا پلو :

ادویه پلو و مقداری دارچین اضافی .


ادویه آبگوشت :
بیشتر ایرانی ها آبگوشت را با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست می کنند؛ ترکیبی که در ذیل آمده است نیز به عنوان ادویه آبگوشت توصیه می شود.
ترکیب ادویه آبگوشت : زردچوبه، دارچین،فلفل سیاه، جوز هندی، بادیان  و میخک.

ادویه ترشی :
ترشی هم ادویه دارد و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث می شودکه طعم بسیار بهتری پیدا کند . این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار مناسب است.
ترکیب ادویه ترشی : نعناع خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه، زیره سیاه و سبز، کاری و زردچوبه.

ادویه ترشی بادمجان :
ترکیب ادویه ترشی بادمجان : گلپر، زردچوبه و سیاهدانه

ادویه ماست و خیار :
ترکیب ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه، نعناع خشک، ریحان، مرزه، ترخان خشک و پودر گل محمدی.

 

ادویه مرغ :

ادویه برای خوراک های مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست و برای تهیه خوراک می خواهد تهیه شود، ادویه کورما و تیکا و گراماسالا هست. این دو ادویه نوعی کاری هستند و چون از مخلوط ۲۰ نوع ادویه با فرمول خاصی تهیه می شوند بهتر است که آماده خریداری شوند و در خانه نمی شود آن را درست کرد!

ادویه سوپ :

سوپ ها ادویه های خاصی دارند که چون خیلی گسترده است و سلیقه ای، پس بسته به ذائقه شخصی به آنها ادویه می زنند. مثلاً به سوپ جو کمی پودر آویشن می زنند و یا در کل برای همه سوپ ها بهتر است یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید و ببینید چقدر خوش طعم و بو می شود که البته موقع سرو باید آن ها را برداشت.


ادویه فلافل :
ترکیب ادویه فلافل : زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز.

ادویه کوکو سبزی :
ترکیب ادویه کوکو سبزی : پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فلفل سیاه. (به جای کاری می توان از کمی شنبلیله خشک و پودر شده استفاده کرد.)

ادویه مرغ و ماهی :
برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است.

ادویه کباب تابه ای :
ترکیب ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، کمی زردچوبه وسماق.
 
ادویه گوشت :
برای طعم دادن به گوشت خورشتی به طور خالص از جوز هندی استفاده می شود. (دقت کنید به هیچ وجه بیشتر از ۴ گرم جوز هندی استفاده نکنید، چون باعث فلج شدن عضلات می شود.)

ادویه قیمه پلو :
ترکیب ادویه قیمه پلو : کمی دارچین و زیره سبز و پودر گل محمدی. بعضی افراد از ادویه پلو هم استفاده می کنند که سلیقه ای است.

ادویه خورش قیمه :
ترکیب ادویه خورش قیمه : ادویه خاص خورش قیمه پودر لیمو عمانی، دارچین و کمی پودر گل محمدی است. بعضی افراد به جای گل محمدی از گلاب استفاده می کنند که سلیقه ای است.

 

ادویه چلوکباب :
سماق قرمز و یا سماق قهوه ای.
( فرق این سماق ها، سماق قرمز رنگ دهنده ست و ترشی کمی دارد و سماق قهوه ای رنگ دهنده نیست ولی خیلی ترش ترست )

پس نسبت به ذائقه خودتان یکی رو انتخاب کنید. دلیل استفاده از سماق بر روی کباب اینست که وقتی گوشت کباب شود کمی مواد سمی در گوشت تولید شده و سماق این سم را از بین می برد.

ادویه ایتالیایی :
این یک ادویه بسیار عالی برای درست کردن پاستا، پیتزا، لازانیا و ماکارونی است که البته به مایه آنها می زنند:
پونه، ریحان، رُزماری، آویشن، فلفل قرمز، مرزنجوش

همه این مواد باید خشک و پودر شده باشند!
فلفل سیاه یک، فلفل سفید یک، لیمو عمانی یک، زیره سبز یک، زیره سیاه یک، تخم خردل یک، زنجبیل یک، دارچین یک، ریحان بفش خشک یک، گلپر یک، برگ و ساقه کرفس یک، تخم شنبلیله یک، نمک یک، پودر پیاز دو، پودر سیر دو، گل آویشن دو، تخم گشنیز دو، زردچوبه سه، پودر لیمو ترش سه، دارفلفل دو، جوز هندی یک

ادویه مراکشی :
زنجبیل ۲، هل ۲، جوز هندی ۲، دارچین ۱، فلفل سیاه ۱، تخم گشنیز ۱، زردچوبه ۱، تخم رازیانه نصف، تخم میخک یک چهارم، فلفل سیاه دانه درشت یک

ادویه کاجون :
پودر پابریکا ( پودر فلفل دلمه ای قرمز ) دو و نیم، پودر پیاز یک، آویشن دو و یک چهارم، نمک نیم پودر سیر دو، فلفل سیاه یک، فلفل قرمز نیم

ادویه فرانسوی :
رزماری چهار، آویشن سه، مرزه دو، ریحان یک، اسطوخدوس یک، رازیانه یک، برگ بو نیم، مرزنجوش یک

ادویه پای کدو حلوایی :
زنجبیل دو، دارچین یک چهارم، میخک دو، جوز هندی یک، هل نیم

ادویه پای سیب :
دارچین یک چهارم، جوز هندی سه، زنجبیل سه، هل نیم

ادویه گرام ماسالا :
چوب دارچین سه چهارم، میخک سه چهارم، تخم گشنیز چهار، زیره سبز یک، زیره سیاه یک و نیم، هل سبز سه چهارم، هل باد سه چهارم، دانه فلفل سیاه تازه یک، دانه رازیانه دو، زردچوبه یک چهارم، فلفل چپلی به مقدار لازم

 

*نکات مهم :*
خیلی ها با سلیقه خودشان و یا طبق فرهنگ و محلی که در آن زندگی می کنند، ادویه های مختلفی را استفاده می کنند ولی ترکیب اصلی و سنتی ادویه جات در غذاهای اصلی ایرانی اینها هستند و حالا خیلی ها این ترکیبات را استفاده نمی کنند بحث دیگری دارد و بعضی از غذاها هم هستند که در فرهنگ سنتی ایرانی نبودند و چند سالی هست که وارد شدند پس ادویه آن ها هم ایرانی نیست مثل خوراک های مرغ که اصلیت آن ها هندی هست مثل درست کردن کاری مرغ یا خورش کاری یا خورش گراماسالا و .. یا کنتاکی ها و پیتزا و لازانیا و .. که ایرانی نیستند. بجز این ها زردچوبه تقریبا در تمام غذاهای ایرانی استفاده می شود و یا برای پختن گوشت یا مرغ ایرانی ها از زردچوبه استفاده می کنند.

 

نکته مهمی هم که در استفاده از ادویه جات باید در نظر بگیرید و چیزی که خیلی مهم هست این است که برای اینکه عطر ادویه جات بیرون بزند موقع پخت غذا، باید حتماً آن ها را به مدت چند ثانیه در روغن تفت بدهید. مثلاً وقتی دارید مایه لوبیا پلو درست می کنید، پیازها که تفت داده شدند، ادویه ها را اضافه کرده و ۲-۳ ثانیه تفت بدهید و بعد باقی مواد را اضافه کنید. این کار باعث می شود عطر ادویه دو برابر شود و اسانس ها کاملا آزاد شوند. یا برای وقتی که قرار هست غذاها را آب پز کنید بهتر است از ادویه های پودر نشده استفاده شود مثلاً برای غذاهای گوشتی از هل یا دارچین درسته استفاده کنید که عطر بهتری به غذا می دهند.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


منابع : goonagoon.blogfa.com - amooattar.com - khorasannews.com